Премини към основното съдържание

Директорът на ТСБ – Хасково получи награда за образцово изпълнение на служебните задължения и дългогодишна работа в НСИ

Публикувано на: 28.02.2012 - 17:30
По повод 60-тия си рожден ден г-н Наско Нанев - директор на Териториално статистическо бюро – Хасково получи поздравителен адрес и предметна награда от Ръководството на Националния статистически институт.
В поздравителния адрес от председателя на Националния статистически институт доц. д-р Мариана Коцева се казва: „Благодаря Ви за професионалната компетентност, всеотдайност и за приноса Ви в областта на регионалната статистика! Под Ваше ръководство ТСБ – Хасково сформира мотивиран и всеотдаен екип, който работи в съзвучие с европейските критерии за качество и достоверност на статистическата информация.”
Наско Нанев е завършил висшето си образование в УНСС и има дългогодишен трудов стаж по специалността. От 1986 г. е директор на Териториално статистическо бюро Хасково и вече 28 г. работи последователно и всеотдайно за постигане на поставените цели и търси иновационни подходи за постигането им.
В Преброяване 2011 се включи активно и компетентно и взе участие като консултант и част от екипа, който подготви и проведе Пробното преброяване.
На празненството присъстваха много колеги, приятели и партньори, които му пожелаха все така професионално да ръководи ТСБ-Хасково и да поддържа и разширява завоюваното обществено доверие, както в Хасковския регион, така и в страната.