Премини към основното съдържание

Представяне на новия директор на Териториално статистическо бюро София-град

Публикувано на: 01.06.2011 - 15:54
На 1 юни 2011г. в пресцентъра на НСИ, пред служителите от Териториално статистическо бюро София-град, официално беше представен новият директор – инж. Стоян Стоянов. При представянето му председателят на НСИ доц. д-р Мариана Коцева подчерта, че г-н Стоянов е определен след конкурентен подбор и е покрил всички предварително зададени критерии за заемане на длъжността. Последната година е работил като директор на ТСБ-Плевен, познава статистическата работа и е показал добри резултати като ръководител.
Инж. Стоян Стоянов е завършил ВЛТИ - гр. София, магистър специалност "Икономика на горското стопанство". Работил е в БДЖ, в частния сектор и е бил кмет на община Червен бряг. Владее немски и руски език, женен с две деца.
Новият изпълняващ длъжността директор на ТСБ-Плевен е Весела Георгиева, служител в статистическото бюро в сферата на бизнес статистиката. Г-жа Георгиева е завършила Икономически университет - Варна, специалност „Икономика на индустрията” и УНСС, специалност „Маркетинг”. Ползва английски и руски език.
Пожелаваме успех на колегите!