Начало
Новорегистрирани книги в библиотеката
Индекс
Търсене
Базово търсене
Помощ
Контакти
Неоходимо е JavaScript да е активиран в браузъра Ви за да можете да използвате сайта!
UNECE Standard
Подзаглавни данни: Bovine Meat : Carcases and Cuts : Edition 2004
Година на издаване: 2004 г.
Издателство: United Nations;New York-Geneva
ISBN: 18101917
Страници: VI, 58 p.
Държател: NSI
Сигнатура: IO/UNECE/T/ХР2
Географски понятия: Switzerland; Швейцария
Предметна рубрика:
Bovine meat-Говеждо месо
United Nations-Организация на обединените нации
Виж още за:
библ. описание
цената
Екземпляри: 1
Екземпляр
Съхранение
За ползване
Депозит
1039000144420
Хранилище 2
На място