Начало
Новорегистрирани книги в библиотеката
Индекс
Търсене
Базово търсене
Помощ
Контакти
Неоходимо е JavaScript да е активиран в браузъра Ви за да можете да използвате сайта!
UNECE standard
Подзаглавни данни: Turkey meat. Carcases and cuts. 2009 edition
Година на издаване: 2009 г.
Издателство: United Nations;New York-Geneva
ISBN: 18101917
Страници: 54 с.
Държател: NSI
Сигнатура: IO/UNECE/T/ХР2
Географски понятия: New York; Ню Йорк; Geneva; Женева
Предметна рубрика:
United Nations
Statistics-Статистика
Turkey meat-Пуешко месо
Виж още за:
библ. описание
цената
Екземпляри: 1
Екземпляр
Съхранение
За ползване
Депозит
1038000043023
Хранилище 2
На място