Премини към основното съдържание

Представяне на резултатите от първия етап на Дейност 2 от проект по ОПАК за внедряване на Система за управление на качеството съгласно стандарт ISO 9001:2008

Публикувано на: 24.04.2015 - 16:25
Резултатите от първия етап на Дейност 2 „Разработване на инструмент за Система за управление на качеството в Националния статистически институт и внедряването й“ бяха представени на официална церемония на 24 април 2015 г. в сградата на НСИ. Системата е в изпълнение на проект „Подобряване на качеството на обслужване на гражданите и бизнеса, създаване и въвеждане на ясни, надеждни и унифицирани процедури за разработените електронни услуги чрез внедряване на Система за управление на качеството съгласно стандарт ISO 9001:2008”, осъществяван с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Административен капацитет“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.

На церемонията присъства ръководството на НСИ, екипът за управление на проекта и представители на консорциума, изпълняващ част от дейностите по проекта - ДЗЗД „Консорциум Делойт Одит ООД и Бул Ес Ай ООД - Системи за управление“. След кратко представяне на извършените дейности и постигнатите резултати, ръководителят на проекта от страна на изпълнителя предаде на председателя на НСИ г-н Цветарски пълния пакет от  разработените по проекта документи.